www.zoekmijnboekhouder.nl

'Binnen 1 werkdag kon ik uit 3 concurrerende offertes de
best passende boekhouder kiezen uit mijn regio!
Dat is pas service!'


A. Lahaye - Klaassens advies

Wie zijn wij

www.zoekmijnboekhouder.nl is onderdeel van Leads2leads B.V. en is gespecialiseerd in het matchen van vraag en aanbod voor boekhouder diensten. Middels een strenge selectieprocedure zorgen wij voor voldoende boekhouders in ons systeem in elk postcodegebied in Nederland. Onze matchingtechnologie zorgt er vervolgens voor dat aan de hand van de beantwoording van de testvragen op onze site, de juiste boekhouder wordt geselecteerd. Hierna wordt er een offerte / aanbieding op maat gemaakt voor de bezoeker van onze site die deze direct in zijn mailbox ontvangt.

Patrick van Zandvoort, eigenaar van Leads2leads:
Waarom heeft u www.zoekmijnboekhouder.nl opgericht?
"Ik was een paar jaar geleden zelf op zoek naar een nieuwe boekhouder. Ik vond de oude namelijk te duur en niet secuur genoeg. Ook was ik meer tijd kwijt aan het boekhouden dan aan het bedienen van mijn klanten en werknemers. Het vinden van een boekhouder was niet makkelijk want je bent toch heel serieus in het gunnen van de opdracht aan een nieuwe leverancier. Toen ik eenmaal een aantal gesprekken had gehad en wat offertes had gekregen kwam ik erachter dat er toch ook in deze sector zeer veel en verschillende aanbieders in de markt opereren. Het bestond niet dacht ik, dat ik de enige ondernemer in Nederland was die moeite had om snel en gedegen een nieuwe boekhouder te kiezen."

Wat doet Leads2leads precies?
"Leads2Leads heeft een online platform (www.zoekmijnboekhouder.nl)dat in staat is met een zeer hoge trefzekerheid, bedrijven die op zoek zijn naar een (vervangend) kantoor, te matchen aan zorgvuldig geselecteerde en gescreende boekhouders. Onze doelgroep is het MKB en de steeds groter wordende groep van ZZP-ers in Nederland. Inmiddels genereren wij maandelijks duizenden aanbiedingen / offertes aan ruim honderd bedrijven."

In 1995 behoorde Patrick van Zandvoort, eigenaar van Leads2leads BV, tot de eerste generatie websitebouwers. In 2000 was hij de oprichter van het allereerste hybride webplatform voor het samenstellen, printen en verzenden van fysiek geprintte ansichtkaarten. De jaren daarna was hij aktief met het bedenken en realiseren van vernieuwende website concepten.

Benieuwd naar wat Leads2Leads voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op met Patrick van Zandvoort op 06-18054668 of stuur een email naar info@zoekmijnboekhouder.nl

Finalist FD Gazellen 2015